Vuxensim sommaren 2022

Snart är dags att öppna Krusbodabadet för säsongen!

ASK har som ambition att även i år bedriva så kallad vuxensim 1-2 dagar (tisdag och torsdag) i veckan, efter ordinarie öppettid. Det krävs att de som önskar nyttja dessa tillfällen själva ställer upp och är ansvarig på plats. Detta för att hålla koll samt att låsa dörr och grind (i år är det vanlig nyckel). Förhoppningsvis blir det många som anmäler sig, och då inte så betungande för varje intresserad. För att vuxensimmet ska bli av måste det finnas en ansvarig på plats vid varje tillfälle. Finns det inte det så kommer badet att stänga för dagen som vanligt.

Är du intresserad av att simma under dessa dagar och kan tänka dig att vara ansvarig under en kväll/kvällar, hör av dig till ASK på messanger eller ask@ask-krusboda.se