Information från styrelsen

Hösten börjar så sakteliga göra sig påmind och vi tackar de två duktiga sommararbetare vi haft till hjälp i år. Tack vare dem och torra gräsytor som ej behövt klippas har flertalet mindre jobb blivit utförda under sommaren och det lämnar mer utrymme till höstens upprustningsarbeten som nu har återupptagits.

Asfaltarbetet fortsätter med kompletterings- och justeringsarbeten som fogförslutning och rensning av brunnslock m.m. under v. 34. Därefter ska alla arbeten vara färdigställda för besiktning. Efter justering av eventuella besiktningsanmärkningar är vi i mål med projektet!

Då vi har en ny webbsida för ASK med en ny domän (ask-krusboda.se) kommer nu även epost-adresserna att genomgå en uppdatering. Framöver når ni oss på ask@ask-krusboda.se.

Löpande information från styrelsen läggs upp på websidan så kika gärna in då och då för att se om något nytt hänt!