INFO från Tyresö Kommun

Som ni säkert har sett i media, och hört om, så har det ju skett en del bilbränder. Information om det finns på tyreso.se och kommer löpande uppdateras. Som ni kan läsa om på hemsidan så har kommunen ökat väktarronderingar samt trappat upp vårt trygghetsskapande och förebyggande arbete, men det är viktigt att vi tillsammans fortsätter att samarbeta. Om ni bor vid en parkering får ni gärna titta runt om ni hittar någon bensindunk och i så fall ta hand om den och ringa polisen på 114 14 och informera. Detsamma gäller ju såklart om ni hittar något annat utmärkande och misstänkt i ert område. På måndag kommer det att vara ett möte på Nyboda fritidsgård för att starta upp ytterligare trygghetsvandringar.

Grannsamverkan är viktig!

Mvh

Isa Strandberg

Brottsförebyggande strateg Säkerhetsenheten Tyresö kommun

Telefon: 08-57829477 Sms: 070-4889477